Comunicari ingeresti

prin

Georgeta Florea

Pareri bune despre carti :

Numele: Ciortea Elena
E-mail: ciortea_elena@yahoo.fr
Varsta: 58 ani
Parere: " Am auzit de doamna Georgeta Florea acum 2-3 saptamini,acum 2 zile am comandat cele 18 carti prin telefonul afisat pe internet,sincera sa fiu am auzit ca sunt foarte bune,asi dori sa ma pot intilni cu doamna Forea in iulie sau august, daca se poate, in perioada mentionata sunt la Bucurest,asi mai dori sa devin membru al asociatiei crestine.Ii urez doamnei Georgeta Florea zile lungi si fericite! "


Numele: Mihai Andries
E-mail: mosudesus@yahoo.com
Varsta: 43 ani
Parere: " Lumina lui Dumnezeu sa fie cu d-na Georgeta Florea si cu noi cu toti . Sunt din Codlea Brasov si prin ingaduinta ingerului meu pazitor si a entitatilor de lumina care ma indruma pe mine si pe multi din neamul nostru Romanesc am ajuns in posesia tuturor celor 18 carti dictate de Entitatea Sa Inger de Lumina Credinta si Coroana Florea si a Revistei Credintei Crestine la care sunt abonat . Am citit si studiat aceste carti si revistele si mi s-au confirmat tot ce stiam si nu era atestat stiintific si am gasit raspunsuri la intrebarile despre viata ( aici si dincolo ) .Doresc sa fac apel la persoanele care viziteaza acest site sa se apropie de Lumina , sa caute Iubirea , sa creeze binele si sa lase in urma relele si intunericul , sa inlature toate piedicile ce ni se pun in cale de catre organizatiile oculte si subversive . Urcati fratilor Romani-Crestini pe cararea ingusta si abrupta a Credintei Crestine spre Lumina ,spre Dumnezeu si nu va mai lasati condusi de altii pe drumul larg al intunericului , folositi-va mintea pe care o aveti de la Tatal Ceresc si urmatii pe cei curati . Sa ne gandim numai ca in unele zone din Romania oamenii inca mai folosesc apelativul \"mai crestine \" , sinonim cu \"mai romane\" . Va rog sa verificati . Cartile scrise de d-na Georgeta Florea sunt un bun indrumator si pentru tanar si pt varstnic ,pt cel invatat cat si pt cel nescolit - aduc lumina in casele unde sunt . Din obiectivele dorite de D-zeu in Romania ( mesajele catre omenire prin cartile sus-amintite ,revista Credintei Crestine - realizate) maisunt de indeplinit : construirea de troite pe urmele pasilor Lui Iisus ,drumul Crucii si Biserica Credintei Crestine .D-na Georgeta Florea este singura iar varsta apasa din greu si are nevoie de minti curate si brate tinere sa i se alature pt ca tara noastra sa-si realizeze destinul -cu noi prin noi si pt noi Sfatul Divin impreuna cu Entitatile delumina sa ne calauzeasca pe toti Romanii ! Amin ! "


Numele: EVA MANZAT
E-mail: eva_manzat@yahoo.com
Varsta: 55 ani
Parere: " Doamna Georgeta,am primit si nr. 9 al Revistei Credintei Crestine si va multumesc tare mult.Conform celor publicate in acest nr.cu privire la analizarea datelor de nastere personale,va rog,daca este cu putinta,sa analizati si datele copiilor mei: Valentin-E., 05.februarie 1976 si Ramona-St.,31.ianuarie 1983. Va multumesc din suflet, Am scris acum 2-3 sapt.un mesaj mai amplu, sper sa fie validat.Doamne Ajuta! "


Numele: Cimpean Ionut
E-mail: ghinea_ionut_2008@yahoo.com
Varsta: 18 ani
Parere: " Doamna Georgeta Florea este ca o raza de lumina pe pamant pentru toti pamanteni.Dumnezeu a trimis-o pentru a ne deschide ochii si sufletul pentru a vedea adevarul pur, deoarece lumea din ziua de azi are o parere gresita despre formarea lumii si despre existenta noastra a oamenilor,si cel mai ciudat lucru este ca din ce in ce mai multi oameni cred ca ne tragem din maimute ESTE UN LUCRU EXTREM DE GRESIT.Dar Dumnezeu avand atata mila pentru noi ne-a trimis acest inger din cer pentru a ne relata care este adevarul.Cred in doamna Georgeta Florea si in tot ceea ce face ,mai ales ca toate aceste carti ii sunt dictate de un Inger de Credinta Lumina si Coroana.II urez multa sanatate Georgetei Florea si Dumnezeu sa o mai tina multi ani alaturi de noi pentru a forma un nou Ierusalim la Bucuresti.Si chiar daca multi au o parere gresita despre dumneavoastra sa stiti ca sunt niste rataciti care nu isi doresc altceva decat sa se afunde in pacate si sa traiasca asa cum doresc dar iadul va fi al lor.Am crezut ,cred si voi crede in tot ceea ce spune aceasta doamna pentru ca nu multi isi dau ultimul leu pentru a RIDICA O BISERICA IN NUMELE LUI DUMNEZEU,si iata ca Dumnezeu a rasplatit-o pentru toata truda . Dumnezeu sa ne ajute pe toti. "


Numele: Mihai Andries
E-mail: mosudesus@yahoo.com
Varsta: 43 ani
Parere: " Ma numesc Mihai Andries, 43 de ani , din Codlea , Brasov. Am toate cartile scrise de d-na Georgeta Florea si toate numerele Revistei Credintei Crestine. Le-am studiat pe toate iar in urma acestui studiu am inteles urmatoarele: - trebuie sa ne rugam dimineata, inainte de rasaritul Soarelui , la pranz intre 12 si 13 , si seara inainte de culcare; - cand ne asezam la rugaciune trebuie sa aprindem o lumanare alba , dupa ce o aprindem sa facem cruce pe ea si sa o inchinam Lui Dumnezeu , Fiului , Sf. Duh sau Maicii Domnului; - femeia trebuie sa aiba capul acoperit ( cu orice inafara de batista in care se sulfa nasul ) iar barbatul cu capul descoperit , amandoi cu fata spre rasarit in genunchi cu lumanarea aprina in mana , facem de 3 ori semnul Sf. Cruci corect si spunem Tatal nostru si Rugaciunea Ingerului Pazitor; - in rugaciunea Tatal nostru pe care l-am invatat de la parintii nostri (nu ca ar fi vrut sa ne invete de rau , nu au stiut), este incorect cand spunem “Sfinteasca-se numele Tau” pt. ca nu putem noi creaturile sa-L sfintim pe Creator sau numele Lui ; cand spunem “si nu ne duce pe noi in ispita” – daca Dumnezeu ne duce in ispita diavolul ne urca la RAI ??? iar spunanad “si ne iarta noua greselile noastre , precm si noi iertam gresitilor nostii” –cum ne-ar putea noua ierta Dumnezeu daca noi nu iertam ???( noi spunem ca l-am iertat dar in gandul nostru :“te tin eu minte pana dincolo de mormant”) ; - pe toate acestea trebuie sa le gandim , sa le trecem prin filtrul mintii noastre si abia dup ace intelegem ce inseamna ceea ce spunem , sa spunem rugaciunea “Tatal nostrum” corect asa cum a lasat-o Mantuitorul nostrum Iisus Hristos cat a fost intrupat pe Pamant, care este urmatorul : Tatal nostru Tatal nostrum care esti in ceruri Sfant este Numele Tau Vie e inparatia Ta Pe pamant fie voia ta Precum in cer asa sip e Pamant Painea noastra cea de toate zilele Da-ne-o noua astazi si mereu Si ne iarta noua greselile noastre Si ajuta-ne sa iertam si noi gresitilor nostri Si ferste-ne pe noi de ispita Si indeparteaza pe cel rau de la noi. Amin! - Impreuna cu aceasta rugaciune tebuie sa spunem si Rugaciunea Ingerului Pazitor: Rugaciunea Ingerului Pazitor Inger ingere al meu Ce te-a trimes Dumnezeu La bine sa ma insotesti De cel rau sa ma pazesi Ce e scris in cartea mea Sa ma aperi de partea cea rea Sa ma duci la biruinta Cu a ta dreapta credinta De diavoili sa ma pazesti Cu Domnul sa ma unesti Amin! - aceste rugaciuni este bine sa le spunem peste zi ori de cate ori ne aducem aminte in orice loc am fi . "
Pagina: 1 ; 2 ; 3 ; 4 ; 5 ; 6 ; 7 ; 8

0

Numele complet:

Adresa de e-mail:

Varsta:                

Mesajul tau:

* toate campurile sunt obligatorii.

sus

 


Copyright © 2006 Asociatia Filantropica Crestin Ortodoxa "Sfantul Gheorghe"

Webdesigner: andreea.adeline@yahoo.com