Comunicari ingeresti

prin

Georgeta Florea

Pareri bune despre carti :

Numele: Cornelia Vasilescu
E-mail: doina_dacia@yahoo.com
Varsta: 50 ani
Parere: " va multumesc ca existati, multumesc lui DUMNEZEU ca sint contemporana cu DVS si sa ne aiba in grija pe toti romanii "


Numele: Malaescu Adrian
E-mail: adi_malaescu@yahoo.com
Varsta: 49 ani
Parere: " Am citit multe carti in viata mea , dar ca acestea nu cred ca mai voi citii.Sunt extraordinare !!! Cititi-le si nu veti regreta !!! Mari multumiri doamnei Georgeta Florea ca ni le-a dat spre citire !!! "


Numele: Arsinevici Suzana
E-mail: arsinevici_radu@yahoo.com
Varsta: 48 ani
Parere: " astept cu nerabdare revista dumnezeu sa va aseze in drumul sau si sa va ocroteasca "


Numele: Voicu Pascu Mioara
E-mail: voicupascu@citromail.hu
Varsta: 40 ani
Parere: " TOT CE SPUNETI EU VA CRED!SINTETI O DOAMNA DEOSEBITA SI VA MULTUMIM CA NE MAI DESCHIDETI OCHII .CU RESPECT. "


Numele: Georgre Vitale
E-mail: george_vitale_vivere @yahoo.com
Varsta: 56 ani
Parere: "Sincer a fost o surpriza cand intr-o dimineata la ore 5.30 am deschis intamplator tv la otv si v-am vazut pe dvs stimata doamna cu parul alb cva neaua ,cu o privire senina si deloc obosita la ora respectiva tinand cont ca pentru a ajunge la postul otv trebuia sa va treziti mult mai devreme. Pe moment am fost contrariat insa culmea de atunci parca imi intrase in reflex si kla ora aceea de dimineata nu am mai lipsit niciodata de la emiosiunea dvs extraordinara pe care pur si simplu o sorbeam cu sufletul meu. Intr-o dimineata cu tot efertul facut dupa multer incercari anterioare am putut lua legatura telefonic cu dvs indiferent cat m-a costat convorbirea prin rom telecom,insa am primit de la dvs un raspuns la visul care ma obseda dupa moartera tatalui meu pe care l-am divinizatsi iubit enorm .AM PROCEDAT CUM MI-ATI SPUS SI SUNT CONVINS CA ACOLO SUS UNDE ESTE PE PLANETA SIL SUI-A GASIT LINISTEA SI MULTUMIREA CA EU FIUL SAU I-AM INDEPLINIT DORINTA ACEEA DE A DA DE POMANA APA PUR SI SIMPLU LA OAMENI NECUNOSCUTI,DAR CATRE NICI UNUL NU M-A REFUZAT(SINCER)Apropo imediat am hotarat sa intru in posesia cartilor dvs,pe care cum le-am primit le-am citit pe nerasuflate simcu toate ca eram foarte bolnav dupa un atac vascular cerebral,si imobilizat la pat m-a usurat sufleterste si mi-a dat incredere ca va fi mai bine ceea ce sa si intamplat ,acum putand sa ma deplasez intradebvar cu un baston chiar si afara pana la buiserica sau intr-o simpla dfar foarte binefacatoare plimbare afara ,ca sa pot vedea si eu din nou lumea inconjuratore si natura ,pe care o admiram numai di terasa pana atunci.Doaqmna si inca ceva ,fiindca am citit tot ce ati ssceis si m-am rugat asa cum m-ati invatat timp de treri zile saptamal cu toate tabieturile respective dorinta pusa de mine in primul rand(aceea de a-mi intra fica cea mica la facultate s-a realizat,iar acum ma mandesc ca este studenta la Facultastea de Medicina in Iasi la Medicina Dentara )Vreau cu tot efortul financiar pe care il; voi face sa pot intra si in posesia celorlalte carti scrise de dvs(eu am intrat in posesia numai a primelor 9carti deci am sa ma straduiesc sa procur si celelalte pana la cele 18 pe care le-ti scris pana acum ,inclusiv a revistelor Credintei Crestine. sA VA DEA DUMNEZEU SANATATE PUTERE DE MUNCA SI VA MULTUMIM CA EXISTATI (DOAMNE AJUTA)Am facut cere de a intra in randul membrilor Societatii pe care ati intemeiat-o si doresc sa primesc daca este posibil un semn de viata de la dvs. pe adresa Vitale George,Galati, Micro 18,str.Brailei nr 196 bloc B3 sc A etj 3 ap 13.Multumesc inca odata pentru binefacerile pe care sunteti hasrazita de DAumnezeu sa ne le faceti,si LA MULTI ANI ACUM CAND TREBUIE SA VINA SARBATORIREA PASTELUI ORTODOX. "


Numele: Roberta Rata
E-mail: roby_roby02@yahoo.com
Varsta: 22 ani
Parere: " as dori sa imi spuneti ce inseamna data mea de nastere 14.02.1986.VA MULTUMESC "


Numele: Bogdan
E-mail: Bogdan02_4u@yahoo.com
Varsta: 17 ani
Parere: " Doamna Georgeta Florea este o femeie exceptionala. Chiar daca nu o cunosc personal, din ce am vazut la televizor.... si din ce am mai auzit despre dansa... o consider unica. Am vazut ca foarte multa lume vrea sa o denigreze... Doamna nu ii luati in seama, probabil sunt invidiosi pe Harul dumneavoastra. Si daca se poate cand aveti timp va rog frumos sa`mi dati si mie raspuns la datele de nastere ale familiei mele : Tata : 13-12-1965 , Mama : 23-02-1970 Fratele : 14-08-1995 , Eu : 02-10-1991. Va multumesc anticipat. Multa sanatate si fericire si Dumnezeu sa va binecuvanteze "


Numele: Burnete Elisabeta
E-mail: m_simonamarieta@yahoo.com
Varsta: 65 ani
Parere: " Va rog sa-mi spuneti cum pot intra in posesia cartii Spirala Timpului, pentru ca nu se gaseste in localitatea de unde sunt eu , adica orasul Dej, judetul Cluj.Va multumesc . "


Numele: Mihaela Balan
E-mail: ella_ella1001@yahoo.com
Varsta: 37 ani
Parere: " Dumnezeu sa va apere si sa va ocroteasca!!! A-si avea nevoie de sfaturile D-stra!! M-am nascut la 30.09.1970 Ón Iasi la ora 17:35 miercurea.........am greutati.Va rog daca nu va supar.......ce sa fac?... "


Numele: Bogdan Mariana Ana
E-mail: bogdan_catalin15@yahoo.com
Varsta: 33 ani
Parere: " Hristos a inviat!si muta sanatate va doresc,v-am vazut pe postul OTV cand aveati emisiune si va ascultam cu interes.Am vizitat site-ul d-voastra ca-sa aflu noutati.Va rog frumos daca aveti timp am putea sa si vorbim pe adresa de Yahoo Messenger :bogdan_catalin15,al baiatului meu. "
Pagina: 1 ; 2 ; 3 ; 4 ; 5 ; 6 ; 7 ; 8

0

Numele complet:

Adresa de e-mail:

Varsta:                

Mesajul tau:

* toate campurile sunt obligatorii.

sus

 


Copyright © 2006 Asociatia Filantropica Crestin Ortodoxa "Sfantul Gheorghe"

Webdesigner: andreea.adeline@yahoo.com