Comunicari ingeresti

prin

Georgeta Florea

Pareri bune despre carti :

Numele: Bogdan Corneliu
E-mail: bogdancorneliu11@yahoo.com
Varsta: 29 ani
Parere: " La multi ani tuturor! Pentru a fi publicat in Revista Credintei Crestine mesajul dumneavoastra, parerea despre carti si revista,intamplari din viata fiecaruia va fi afisat curand un mail la care puteti scrie. "


Numele: Dana T
E-mail: andreialina80@yahoo.com
Varsta: 37 ani
Parere: " Am avut norocul sa o cunosc pe doamna Gerogeta Florea, exact la nevoie, am citit cu sufletul la gura cartile, au fost singurele carti din viata mea care m-au luminat cu adevarat, lamurindu-ma cu adevarat la anumite intrebari. Sunt fericita ca, in sfarsit am reusit sa o cunosc! Am invatat foarte multe lucruri de la domnia sa, care m-a ascultat si m-a sfatuit spre binele meu. Si o sa-i fiu toata viata indatorata pentru tot ajutorul dat. Mai fac apel pe aceasta cale, ca acele persoane care cred cu adevarat din inima, sa vina in ajutorul doamnei Florea Georgeta, pentru ca singura este foarte greu, in a rezolva toate problemele legate de a aduna articolele, tiparirea revistei, de distributie si vanzare, pentru a ajunge mesajul ei, la toti oamneii, pentru a se indeplini toate obiectivele dorite de Dumnezeu, pentru tara noastra. "


Numele: Fechete Rodica
E-mail: fechete.rodica@yahoo.com
Varsta: 37 ani
Parere: " pentru cei care cauta raspunsuri si sunt multi....pentru cei care inca nu si-au gasit locul in aceasta lume nedreapta si sunt multi...pentru cei care mai au puterea sa mai spere la ADEVAR si adevarata SPIRITUALITATE si sunt multi...nu mai cautati...nu mai ezitati...aveti in fata pe cineva care a cautat,a sperat in ceva mai bun si mai ADEVARAT,cineva care va recomanda cu sinceritate si caldura studiul cartilor de inspiratie DIVINA scrise de d-naFLOREA GEORGETA.Acolo veti gasi ceea ce sperati de la voi,de la lumea in care traiti si de la BUNUL DUMNEZEU.CU STIMA INFINITA pt. D-NA FLOREA "


Numele: David Monica
E-mail: fmonique@personal.ro
Varsta: 28 ani
Parere: " Intrucat uni dintre cei ce impartasesc ideile d-nei Georgeta am inceput sa cominucam intre noi cu email-uri si telefoane as vrea sa va propun ca atunci cand se va face lansarea celor 2 carti sa incercam sa ne strangem cu totii la Buc.In acest fel vom discuta despre toate problemele noastre:adeziuni,forum pe site,mod de impartire a revistelor care este anevoios precum si finantarea care ne-o dorim cu totii deoarece vrem ca revistele si troitele sa existe.Daca sunt si alte idei comunicati-le prin email-uri la toata lumea. "


Numele: Ropan Petre Dragos
E-mail: DRAGOS_ROPY@YAHOO.COM
Varsta: 26 ani
Parere: " Vreau sa ii transmit d-nei Georgeta multa sanatate si putere cu ocazia zilei sale de nastere, o zi prin care sarbatorim si nasterea lui Iisus Hristos. Inca o data LA MULTI ANI si sa va dea Dumnezeu sanatate. Sper din toata inima ca lumea sa deschida ochii macar in al 12-lea ceas si sa se schimbe in bine sa inceapa sa se roage pt ei si pt lumea asta, pt ca nici nu vreau sa ma gandesc ce nenorociri or sa vina... "


Numele: Calinescu Ioana
E-mail: ioana7510@yahoo.com
Varsta: 32 ani
Parere: " Stimata Doamna Georgeta Florea, ma bucur din suflet ca m-am uitat in 2006 la National Tv si v-am vazut, am comandat cartile si am ajuns sa le citesc..Ma consider dintre cei 'calduti' si cartile sint un imbold sa fac mai multe pentru viata mea spirituala. Si eu as vrea sa va cunosc personal, sa fiu de ajutor in proiecte diverse pe care d-vstra le desfasurati.. Va rog sa-mi spuneti daca pot fi membra a asociatiei Sf. Gheorghe. Va multumesc mult, Ioana "


Numele: Anamaria Palade
E-mail: anamary_florea@yahoo.com
Varsta: 35 ani
Parere: " Stimata D-na, La multi ani !! 22 februarie 2008 "


Numele: Dana T
E-mail: andreialina80@yahoo.com
Varsta: 37 ani
Parere: " Buna ziua, Doamna Georgeta Florea va trasmite ca in data de 1 martie 2008, orele 16.00 la sala Dalles, str. Bulevardul Nicolae Balcescu nr. 18 Bucuresti,va avea loc lansarea cartilor TREZITI-VA ROMANI SI SPIRALA TIMPULUI, iar odata cu lansarea cartilor, in acel moment si loc, va trece spirala timpului si va roaga sa transmiteti mai departe acest mesaj de o mare frumusete. Iar in cazul ca putem fi de fata cat mai multe persoane ar fi deosebit, ca sa fim cu totii la prezenta trecerii spiralei timpului, in acel loc, trecere speciala cu ocazia lansarii acestor carti minunate. Va precizeaza ca la orele 16.33, SPIRALA TIMPULUI va fi deasupra salii Dales. Va multumeste pentru gandurile dvs., va doreste multa sanatate si va asteptam cu drag! "


Numele: Pavel Stefan Alexandru
E-mail: alex.stefan@yahoo.com
Varsta: 19 ani
Parere: " Doamna Georgeta,va rog frumos daca puteti ca in nr din martie al revistei sa imi explicati si mie data de nastere mai detaliat.In mai voi pleca in Germania si as dori sa stiu daca o sa obtin acel examen.data mea de nastere este 18.01.1989,in orasul Buftea.Dumnezeu sa va ajute sa puteti indeplini cerintele date de El,cu ajutorul oamenilor "
Pagina: 1 ; 2 ; 3 ; 4 ; 5 ; 6 ; 7 ; 8

0

Numele complet:

Adresa de e-mail:

Varsta:                

Mesajul tau:

* toate campurile sunt obligatorii.

sus

 


Copyright © 2006 Asociatia Filantropica Crestin Ortodoxa "Sfantul Gheorghe"

Webdesigner: andreea.adeline@yahoo.com