Comunicari ingeresti

prin

Georgeta Florea

Pareri bune despre carti :

Numele: Marioara Pop
E-mail: MAMA_ MARIANA2001@yahoo.com
Varsta: 44 ani
Parere: "D-ZEU SA BINECUVINTEZE SI SA VA DEA SANATATE .AS DORI SA POT LUA LEGATURA CU DVS. M-AM BUCURAT MULT CIND ATI INTRAT PE POST LA OTV. LA NTV. SI AM CREZUT TOT CE ATI SPUS DVS.DAR ALTII AU ZIS CA SUNT POVESTI INVENTATE,DAR RAUTATEA LOR II FACE SA NU CREADA.VA ROG MULT DE TOT SA VA RUGATI SI PENTRU MINE SI COPII MEI SI PENTRU SOTUL MEU.SAU DACA IMI PUTETI SPUNE CE RUGACIUNI SA FAC CA SA SE DEZLEGE FARMECELE CE MIAU FOST FACUTE.VA DORESC MULTA SANATATE, PUTERE IN TOT CE VRETI SA REALIZATI.DACA AVETI TIMPUL NECESAR CONTACTATI-MA.SAU PUTETI SA-MI LASATI UN MESAJ PE MESSENGER"


Numele: Marioara Pop
E-mail: MAMA_ MARIANA2001@yahoo.com
Varsta: 44 ani
Parere: "DOAMNA GEORGETA MA BUCUR ENORM CA EXISTATI SI II MULTUMIM LUI D-ZEU CA NEA DAT SI OAMENI .PRINRTE NOI CU CARE NE MINDRIM .ATUNCI CIND VORBESC DE DV. CU CINEVA .SINT FOARTE MINDRA CA AM REUSIT SA VA PRIND LA OTV, SI LA NTV, CU TIMPUL AS DORI SA POT LUA LEGATURA CU DV. SI SA MA SFATUITI CE RUGACIUNI POT FACE PENTRU DEZLEGARE DE FARMECE, SI BLESTEME CE AU FOST FACUTE MIE SI LA SOTUL MEU SI LA COPIII MEI .EU VA DORESC MULTA SANATATE SA NE TRAITI SI SA AVETI CIT MAI MULTA PUTERE SA VA RUGATI PENTRU NOI SI SA NE IERTE D-ZEU CA SINTEM RAI SI NEASCULTATORI ."


Numele: Dana Catrinoi
E-mail: dana7catrinoi@yahoo.com
Varsta: 37 ani
Parere: "Dorim la Revista Credintei Crestine, ziaristi sau redactori credinciosi care sa-si ofere darul lasat de Dumnezeu în mod gartuit la aceasta revista, pe care o doreste Dumnezeu, care este considerata al 2-lea obiectiv ca sa fie Centru de Credinta în ROMÂNIA. Va rugam folositi darul lui Dumnezeu, scriind cu mâinile dumneavostra pretioase ce vi le-a oferit Dumnezeu si trimitând câte un articol la Revista Credintei Crestine, la Editura Sfântul Gheorghe, din strada Minervei nr. 67, Sector 1 Bucuresti. Dumnezeu va va fi recunoscator si va va ajuta neantarziat!"


Numele: Dana Catrinoi
E-mail: dana7catrinoi@yahoo.com
Varsta: 37 ani
Parere: "Dorim la Revista Credintei Crestine, ziaristi sau redactori credinciosi care sa-si ofere darul lasat de Dumnezeu în mod gratuit la aceasta revista, pe care o doreste Dumnezeu care este considerat al 2-lea obiectiv ca sa fie Centru de Credinta în România. Va rugam folositi darul lui Dumnezeu, trimitând câte un articol la Revista Credintei Crestine, Editura Sfântul Gheorghe, str. Minervei, Nr. 67, Sector 1, Bucuresti, presedinte doamna GEORGETA FLOREA"


Numele: Bogdan Corneliu
E-mail: bogdancorneliu11@yahoo.com
Varsta: 29 ani
Parere: "Au aparut numerele 2 si 3 ale revistei in curand vor fi afisate pe site.Am inteles ca este revista cu o singura aparitie pe luna si costa 5RON"


Numele: Bogdan Corneliu
E-mail: bogdancorneliu11@yahoo.com
Varsta: 29 ani
Parere: "Revista Credintei Crestine a aparut si poate fi comandata prin posta , pretul fiind de 5 RON.Curand va fi publicat pe site si Nr. 4 al revistei publicata inainte de Craciun tocmai pentru a marca si sarbatoarea."


Numele: CILIBIA STELIANA
E-mail: ionella_sima@yahoo.com
Varsta: 59 ani
Parere: "MULT STIMATA DOAMNA GEORGETA FLOREA, Acum cind jucausii fulgi de nea acopera toate necazurile si supararile anului ce trece , va doresc in noul an sanatate,fericire, bucurii , ani multi de viata alaturi de cei dragi. Cu deosebit respect si stima Steliana"


Numele: Sima Ionela
E-mail: ionella_sima@yahoo.com
Varsta: 21 ani
Parere: "cartile Dumneavoastra ne-au fost de mare folos am simtit puterea Domnului mia salvat tatal care a fost grav bolnav,am avut multe semnale care ne-au invatat ce sa facem.Simtim o mare bucurie ca il avem alaturi de noi.Va multumim din suflet sa va tina Dumnezeu mult sa ne invatati lucruri bune.Un nou an fericit din partea familiei Sima din Baneasa-Constanta.Domnul fie alaturi de Dumneavoastra.LA MULTI ANI"


Numele: Sima Ionela
E-mail: ionella_sima@yahoo.com
Varsta: 21 ani
Parere: "Doamna Florea,cartile Dumneavoastra au fost si sunt de mare folos le pastram in casa ca pe icoane.Am trecut prin mari greutati si ne-au ajutat foarte mult.Tatal grav bolnav sa vindecat,a fost o minune pentru noi.Sa va dea Dumnezeu sanatate si va multumim din tot sufletul.Un an nou fericit"


Numele: Dobrinca Barbura
E-mail: dobrincabarbura@yahoo.com
Varsta: 58 ani
Parere: "Cartile doamnei Georgeta Florea reprezinta ptr mine hrana sufletului.Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze ,atat pe dumneavoastra ,cat si pe cei care va citesc cartile si va ajuta in misiune,pe care ati primit-o!Toti avem nevoie de ajutorul si rugaciunile dumneavoastra. Va dorim multa sanatate,putere de munca si viata cat mai lunga! Va multumim ca existati si ne calauziti pasii pe calea Lui Dumnezeu. Cu toata dragostea, Fam. Barbura Timisoara"
Pagina: 1 ; 2 ; 3 ; 4 ; 5 ; 6 ; 7 ; 8

0

Numele complet:

Adresa de e-mail:

Varsta:                

Mesajul tau:

* toate campurile sunt obligatorii.

sus

 


Copyright © 2006 Asociatia Filantropica Crestin Ortodoxa "Sfantul Gheorghe"

Webdesigner: andreea.adeline@yahoo.com