Comunicari ingeresti

prin

Georgeta Florea

Pareri bune despre carti :

Numele: Cristina Baciu
E-mail: crismiharo@yahoo.com
Varsta: 48 ani
Parere: "Adresa mea este : BACAU str.MARARMURES NR 22 si as dori ultimile 4 carti (poz 10,11, 12,13 din bibliografie),ale dvs pe acesta adresa si primul nr al Revistei Credintei Crestine. Cat costa sa va trimit banii? Multumesc anticipat pentru informatii si va multumesc din suflet pentru tot ce faceti. CB"


Numele: Alexandrescu Loredana Cristina
E-mail: alexandresculoredana@yahoo.com
Varsta: 37 ani
Parere: "voi comanda cartile d-voastra si sper ca voi afla raspunsuri la multe dintre intrebarile la cere nu am gasit raspuns. ma intereseaza nu numai soarta mea ci a tuturor si sper ca toti vom aveaiertare pentru toate prostiile pe care le facem zilnic. Doamne-ajuta"


Numele: Bogdan Corneliu
E-mail: dipf_bau@yahoo.com
Varsta: 29 ani
Parere: "Atat cartile cat si revista pot fi comandate prin posta,prima pagina a revistei va fi afisat pe site .Au mai aparut 2 carti deci a 14-a si a 15-a vor fi curand afisate pe site alaturi de celelalte. Sfanta Treime si Maica Domnului sa va aiba in paza! Va doresc la toti indiferent de religie sau nationalitate numai bine."


Numele: Stolnic Angela
E-mail: stolnicangela@yahoo.com
Varsta: 58 ani
Parere: "D-na Florea v-am vazut de 2 ori OTV dar spre sfirsitul emisiunii si am dorit sa cumpar si eu cartile d-voastra.Am dat telefon la OTV si mi-a spus o persoana la telefon ca nu va cunoaste si nu stie nr. d-voastra de telefon. Am incercat si pe internet dar nu ati avut un sait pina acum.Ma bucur ca v-am gasit pe net.Poate aranjati ca aceste carti sa ajunga in toate orasele. Este pacat ca lumea nu le poate citi pentru ca nu are de unde sa le cumpere.Mai este o d-na care isi vinde cartile printr-o persoana.Noi le multumim ingerilor care prin intermediul d-voastra ne lumineaza."


Numele: Ropan Dragos
E-mail: dragos_ropy@yahoo.com
Varsta: 25 ani
Parere: "Draga doamna Georgeta Florea, de cand v-am auzit prima oara acum cativa ani la emisiunea \"Nasul\", pe B1, mi-am dat seama ca Dumnezeu v-a trimis acolo sa transmiteti un mesaj celor carora li se mai da o sansa sa deschida ochii si sa ia masuri pe ultima suta. De atunci ati tot mai aparut la tv, am citit si o parte din cartile dvs, si credeti-ma ca mi-am schimat in mare gandirea despre viata. Ba mai mult va multumesc ca prin intermediul dvs, m-ati facut sa ma apropii si mai mult de Dumnezeu. As fi vrut, daca se poate sa va intalnesc, chiar sa va ajut daca aveati nevoie de ajutorul meu, insa, probabil sunteti destul de ocupata si foarte asaltata de foarta multa lume. In orice caz, daca aveti nevoie de un om, care sa creada 100% in spusele dvs, puteti apela la mine oricand is la orice ora. As fi bucuros sa va stau la dispozitie. Va doresc multa sanatate."


Numele: ILIE MIHAI
E-mail: bogdan@yahoo.com
Varsta: 22 ani
Parere: "va multumim frt mult.."


Numele: Pavel Stefan
E-mail: Stefan@yahoo.com
Varsta: 18 ani
Parere: "Ce pret are revista Credintei Crestine? Va rog sa dati un raspuns pe pagina dvs de internet! Numai bine"


Numele: Ciocan Mihaela
E-mail: richter1@clicknet.ro
Varsta: 51 ani
Parere: "Am convingerea ca mesajul cartilor dumneavoastra va schimba lumea in bine. Va doresc multa sanatate si putere de a va urma menirea. Cu toata dragostea, Mihaela P.S. As dori sa cumpar cartea Obiceiuri romanesti. Am multe carti de a le dvs. pe care le-am citit cu mare drag."


Numele: Cimpean Ionut
E-mail: ghinea_ionut_2008@yahoo.com
Varsta: 17 ani
Parere: "Stimata domna Georgeta Florea sunteti pentru mine ca si un inger pazitor.Va admir pentru tot ceea ce faceti, si va multumim ca ne indreptati spre calea lui Dumnezeu si a Maicii Domnului, Iti muultumim Doamne ca ne-ai trimis un inger care sa ne invete si sa ne calauzeasca pe drumul cel bun.cu respect va doresc multa sanatate in tot ceea ce faceti si va multumim ca existati."
Pagina: 1 ; 2 ; 3 ; 4 ; 5 ; 6 ; 7 ; 8

0

Numele complet:

Adresa de e-mail:

Varsta:                

Mesajul tau:

* toate campurile sunt obligatorii.

sus

 


Copyright © 2006 Asociatia Filantropica Crestin Ortodoxa "Sfantul Gheorghe"

Webdesigner: andreea.adeline@yahoo.com