Comunicari ingeresti

prin

Georgeta Florea

Pareri bune despre carti :

Numele: Lacramioara Trepadus
E-mail: luminiza_2006@yahoo.com
Varsta: 40 ani
Parere: "Mi-as dori sa primesc sfaturi de la DVS. Va admir si va respect.Pace si sanatate sa ne dea Dumnezeu."


Numele: Bogdan Zamfiroiu
E-mail: leulgreu70@yahoo.com
Varsta: 37 ani
Parere: "Fiti binecuvantata, doamna Florea! Domnul-Dumnezeu, cel Ón Treime Ónchinat si slavit sa va tina Ón pace cu sanatate! Amin!"


Numele: Iftimie Ovidiu Cristian
E-mail: norocosu_cristian@yahoo.com
Varsta: 23 ani
Parere: "Cu multa stima si respect va urez sanatate multa si sa fiti constienta ca suntem o ceata in nr destul de mare de oameni alaturi de DVS si de TATAL NOSTRU si nu impotriva LUI.Cu toate ca nu am citit nici o carte de-a DVS,dar am s-o fac,sunt foarte fericit ca exista un om ca DVS care ne mai aduce cu picioarele pe pamant pe unii care nu au puterea necesara sa urmeze calea cea buna si se mai abat de la drum sau sunt influentati sau atrasi de forte mai putin bune pentru ei...Sper din tot sufletul ca oamenirea acestei tari cat si acestei lumi sa revina la credinta si sa incerce sa isi ajute aproapele din putinul lor pe care Dumnezeu i l-a oferit.Doamne Iarta-ne!"


Numele: Topan Silvia
E-mail: silviaduta@yahoo.com
Varsta: 58 ani
Parere: "Am toate cartile,leam citit pentru mine sint hrana spirituala.Multumesc bunului Dumnezeu ca am ajuns in posesia lor,sfatuiesc pe toti care citesc aceste rinduiri sa si le procure sint bogatie ff mare pentru casa care le are.Astept contacte pentru doritori sa discutam pe marginea cartilor.Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem la lumina."


Numele: Betina Morar
E-mail: betinamorar@yahoo.it
Varsta: 36 ani
Parere: "stimata D-na Georgeta Florea am citit toate cartile d-voastra de mai multe ori si vreau sa va spun ca pentru mine au fost o adevarata binecuvantare si acel semn divin care ma adus pe calea credintei adevarate si de neclintit va doresc multa putere de lucru si cat mai multe carti prin care sa ne luminati sufletul va multumesc"


Numele: Sorin Lacatus
E-mail: magnat_as@yahoo.com
Varsta: 51 ani
Parere: "STIMATI OAMENI.Cartile d-nei Geogeta Florea sint mai mult decit o pasiune. Un hobby. ELE SINT UN INDREPTAR si o atentionare catre noi toti. Un ultim strigat de avertizare.Nu poti sa pui laolalta aita dragoste si extaz fara ajutor Divin. Nu poti sa ai atita indirjire in a ajuta oamenii fara ajutorul DOMNULUI si nu te poti chinui atita in viata asta agatindut-te de ori ce clipa fara mult extaz.Iata de ce ii multumesc Domunului si d-nei Georgeta pt faptul ca ne iubiti.PS. Daca cartile au fost asa bune oare revista cum v-a fi?"


Numele: Tudor Bolboceanu
E-mail: cubdesign@mail.ru
Varsta: 27 ani
Parere: "Salutari si urari sincere de sanatate de la Tudor din Chisinau, doamnei Georgeta Florea si celor care vin cu opinii credincioase la adresa cartilor! Ma bucur foarte mult ca nu sunt singur... In R.Moldova sunt multe persoane interesate sa citesca cartile dictate de Inger, sa afle adevarul, legile Divine, rugaciunea Tatal Nostru spusa corect etc., dar e problematic achizitionarea lor din mai multe motive, ar fi minunat sa fie aduse si la noi in vreo librarie de literatura religioasa din Chisinau chiteva seturi. Dumnezeu sa ne pazeasca pe cei ce cred in el si Fiul Sau Isus Hristos de evenimentele din Cernere. Doamne oare v-om ajunge sa ne bucuram chistigind Edenul in Tara Romineasca!!! Doamne ajuta!!!"


Numele: Pop Mariana
E-mail: sisol97@yahoo.com
Varsta: 37 ani
Parere: "Stimata Doamna,sinteti calea spre Lumina Divina pentru aceasta tara si acest popor.Ar trebui sa va citeasca cartile inclusiv cei care conduc aceasta tara si acest popor si poate ar intelege ceva din astea,daca le este dat sa inteleaga.Va doresc sanatate si putere de munca sa ne luminati prin scrierile Dvs.Dumnezeu sa va ajute,astept cu nerabdare revista.Am citit toate cartile aparute si le recitesc mereu sint miracole pentru sufletul meu."


Numele: Topan Sorin
E-mail: topansorin@yahoo.com
Varsta: 51 ani
Parere: "Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze pe dumneavoastra si pe toti cititorii cartilor dumneavoastra,caci mare e mila Lui. Chiar aparitia acestor carti e o minune pt ca noi oamenii sa intelegem ca iubirea e esenta vietii. Binecuvintati sa fie toti ce au inteles acest har."
Pagina: 1 ; 2 ; 3 ; 4 ; 5 ; 6 ; 7 ; 8

0

Numele complet:

Adresa de e-mail:

Varsta:                

Mesajul tau:

* toate campurile sunt obligatorii.

sus

 


Copyright © 2006 Asociatia Filantropica Crestin Ortodoxa "Sfantul Gheorghe"

Webdesigner: andreea.adeline@yahoo.com