Comunicari ingeresti

prin

Georgeta Florea

 

Pareri bune despre carti :

Numele: Bogdan
E-mail: bogdancorneliu11@yahoo.com
Varsta: 30 ani
Parere: "Sunt oameni care atunci cand le spui adevarul te resping si ar fi in stare sa iti dea in cap, au o ura asa mare incat simti ca iti doresc ceva rau,sunt oameni care pur si simplu te ignora ca si cum ai fi nebun ca nu stii ce spui dar sunt si oameni chiar daca sunt mai putini care nu te inteleg de la inceput, incearca sa te inteleaga si cauta pana afla ca ai spus ADEVARUL si sunt si oameni care te inteleg din prima ce le spui.Bine ar fi sa fie mai multi oameni din categoria 3 si 4."


Numele: David Monica Florentina
E-mail: fmonique@personal.ro
Varsta: 28 ani
Parere: "Cartile sunt deosebite ,pentru mine au oferit multe raspunsuri. Dar mi-ar placea ca cei ce impartasesc aceste lucruri sa se intalneasca sa vada ca nu sunt singuri. Eu de ex sunt din Medias si nu pot discuta despre aceste lucruri cu nimeni mama accepta dar nu crede, cu sotul nici nu pot deschide subiectul. Astept cu nerabdare lansarea revistei."


Numele: Gabriela Gherghit
E-mail: capraneera@yahoo.com
Varsta: 47 ani
Parere: "Stimata d-na de unde asi putea sa fac rost de toate cartile d-voastra, eu sunt din Brasov? Cu stima G.Gabriela"


Numele: Oprian Dragos Mihai
E-mail: anarhistul301@yahoo.com
Varsta: 23 ani
Parere: "Stimata d-na, sunt interesat de tot ceea ce inseamna spiritualitate,as dori daca se poate sa va cunosc personal,consider ca faceti mult bine oamenilor,nu-i ascultati pe cei care va denigreaza. cu stima ,Oprian Dragos Mihai"


Numele: Bogdan Corneliu
E-mail: dipf_bau@yahoo.com
Varsta: 29 ani
Parere: "Domnul nostru Iisus Hristos sa ne lumineze pe toti.Sunt foarte multe noutati pe care unii le accepta mai greu altii mai usor. Cand am stat de vorba cu Doamna Georgeta sa ridicat toata ceata de pe ochii mei.Inainte sa condamnati pe cineva ar trebui sa vedeti cu ce fel de om aveti de aface. Oamenii care sunt lasati de la Dumnezeu pur si simplu ii simti inima si sufletul tau nu au cum sa dea gres.Va doresc tuturor numai bine. Pentru doamna Georgeta - Va multumim ca existati si ati luptat si luptati pentru noi oamenii. Va iubim."


Numele: Jana Peica
E-mail: paradice992002@yahoo.fr
Varsta: 53 ani
Parere: "Doamna Georgeta, V-am urmarit cu mult interes atunci cand aveati emisiunile acelea la Domnul Dan Diaconescu!Erau emisiuni interesante si am avut multe de invatat, pe plan spiritual.Chiar v-am cumparat multe din cartile DVS.,pe care le tin la loc de cinste in casa mea. Si totusi, tare mult mi-ar place sa mai primesc si alte sfaturi de la Dvs., atat de utile spre purificare spirituala. Despre viata de dincolo as dori sa stiu mai mult, caci am si eu o mare parte dintre cei dragi mie, plecati deja. Cum considerati ca s-ar putea concretiza aceste dorinti/interese ale mele? Va admir pentru ca sunteti o femeie activa si mai ales, credincioasa! Cu tot respectul, Pace-n suflet si lumina in ochi, jana"


Numele: Viorel Adrian Dumitru
E-mail: vadumitru@yahoo.com
Varsta: 52 ani
Parere: "Iubita Doamna, Am urmarit cu interes emisiunea dvs la DDTV din 07.06.2007 si va pot spune ca eu va cred din tot sufletul. Sigur ca cei indoctrinati(rataciti) vor sari in sus si vor spune cum de un om poate judeca o rugaciune veche de atatia ani? Pai poate iubitilor pentru ca asta-i voia Domnului nostru si ar trebui sa fim bucurosi ca cineva ne lumineaza in aceasta privinta. Am constatat ca viziunile dvs,in ceea ce priveste tara noastra, sunt asemanatoare cu cele ale cunoscutului mistic indian Sundarsingh. As vrea ca pe homepage-ul site-ului dvs. sa fie pusa la loc de cinste rugaciunea Tatal Nostru cu expicatiile de rigoare. Sanatate si putere de munca sa va de-a Domnul pentru a duce la bun sfarsit misiunea dvs."


Numele: Andreea C.
E-mail: andadei_ia@yahoo.com
Varsta: 20 ani
Parere: "Fiti binecuvantata, Doamna Florea, multa pace, sanatate, Har de la Dumnezeu! As dori sa iau legatura cu dumneavoastra, sa luati legatura cu mine, va rog, daca veti putea si si binevoi, si, prin dumneavoastra, pentru Dumnezeu. Numai bine si va rog sa va rugati pentru noi, pacatosii si orbii, sa ne indrepte Dumnezeu. Multumesc. Domnul fie cu dumneavoastra"
Pagina: 1 ; 2 ; 3 ; 4 ; 5 ; 6 ; 7 ; 8

Adauga parerea ta despre carti:

Numele complet:

Adresa de e-mail:

Varsta:                

Mesajul tau:

* toate campurile sunt obligatorii.Copyright © 2006 Asociatia Filantropica Crestin Ortodoxa "Sfantul Gheorghe"

Webdesigner: andreea.adeline@yahoo.com