Comunicari ingeresti

prin

Georgeta Florea

.Discurs Georgeta Florea Ianuarie 2011:

 

Romani! Treziti-va spiritual! Va transmite din nou, informatii si mesaje din ,,Planul Divin pamanteana Georgeta Florea









                Viata a aparut pe Terra în trecutul îndepartat din materia ne-vie (pamant), în care Dumnezeu a suflat viata. Dumnezeu doreste ca omul sa înteleaga cat mai multe din Creatia Divina. Dumnezeu a lasat urme ale Creatiei Sale si i-a provocat pe oameni sa le înteleaga, sa cerceteze cat mai mult din Creatia Divina. Viata lasata de Dumnezeu este viata de natura materiala si viata de natura transcedentala, Divina. Tatal Ceresc a lasat omului pamantean, posibilitatea sa poata distinge sunete, sa simta mirosuri, sa încercce gusturi, sa încerce durerea, placerea, satisfactia, pacea, nelinistea, iubirea, fericirea si în cele din urma deznadejdea.
                Dumnezeu a împartit lumea în doua lumi : Lumea materiala ce traieste pe Planeta Pamant si Planeta Sill si Lumea de Lumina ce traieste în realitatea transcedentala în Rai. Asa cum lumea este împartita în doua si omul de pe Pamant are o natura dubla : biologica si spiritual transcedentala. Tatal Ceresc numit Dumnezeu a dorit ca oamenii, prin intermediul unor mesageri alesi, sa înteleaga unele lucruri despre Realitatea Divina si a dorit ca oamenii, sa se straduiasca la randul lor sa cerceteze semnificatia Adevarului Divin.
                Tatal Ceresc doreste sa se ajunga la o noua întelegere, mai înalta a revelatiilor divine atunci cand ne aflam înaintea marilor transformari ale Apocalipsei. Adevarurile din profetiile divine, devin clare numai pentru persoanele care au atins un anumit nivel de evolutie spirituala. Revelatiile Divine raman mai departe neîntelese, ne interesante si incredibile pentru persoanele care nu au evoluat spiritual. Omenirea traieste într-un Univers ciclic, informational si programat.
                Informatia este data de Inteligenta Creatoare numita Dumnezeu. Religia va comunica faptul ca, Dumnezeu este o inteligenta vie, activa, sensibila, care intra în dialog cu omul, îi asculta rugaciunea îi întelege nevoile si dorintele. Dumnezeu prin reprezentantii Sai urmareste drumul omenirii si destinul fiecarui om, în parte.
                Dumnezeu prin prooroci a dat omenirii diverse legi morale si învataturi si a dorit ca acestea sa fie respectate. Dar aceste Legi date de Dumnezeu, nu au fost respectate de oameni, din cauze materiale. Datorita acestui fapt Dumnezeu a dat profetiile Apocaliptice, care sunt atat de aproape de noi, încat în unele parti ale Pamantului au si început sa se manifeste suferintele reprezentand perioada de încercare, la sfarsitul careia, va fi o transformare a omului si a lumii. Dumnezeu este iubire, speranta, mila si iertare pentru anumiti pamanteni.
                Au fost inventate, legi pe pamant legi care au îndepartat omul de Creator si lumea aluneca spre autodistrugere. Azi pe Planeta Pamant are prioritate viata politica, ce s-a întins ca o caracatita, care a patruns si în viata particulara a fiecarui pamantean; aceasta politica genereaza conflicte si compromisuri, între grupari de interese si fiecare doreste sa aiba influenta asupra diverselor teritorii si categorii sociale.
                Fiecare conducator de stat nu se mai multumeste cu granitele tarii, pe care o conduce, el doreste conducerea si tarilor vecine, în felul acesta distrugand, armonia tarilor si întregii planete. Azi averea este considerata, semnul puterii pe Planeta Pamant si cei bogati domina totul. Acestia iau marile decizii de razboaie si pace, manipuleaza populatii întregi si organizeaza lovituri de stat în tarile care prezinta interes pentru ei. Mai genereaza foamete, în unele tari si în altele belsug, în plus îi umilesc pe cei multi, cumparandu-le existenta, la preturi derizorii. Azi oamenii nu se mai gandesc, decat la bani, caci nu pot sa-si asigure traiul, de toate zilele. În timpul de astazi, oamenii nu se gandesc, decat la ziua de maine, ce sa puna pe masa si muncesc 10-12 ore pe zi. Azi pamanteanul nu-si mai apatine, nu mai are timp pentru sine, dar sa se gandeasca la Univers la tainele lui.
                Oamenii au ajuns sclavii banilor si unde sunt sclavi, nu poate fi Creatie si o planeta fara aceasta, merge spre distrugere. Banul fiind la putere, pe el îl slujesc oamenii si ei au ajuns sclavii banilor, banului i se închina, încat banul ce este ochiul diavolului, a ajuns sa fie dumnezeul lor.Cu bani se vand si se cumpara iluzii, se vand si se cumpara sentimente, se vand si se cumpara tari.
                Principalul aspect îl constituie faptul ca, minciuna este la mare pret, se comercializeaza vieti si armele sunt foarte cautate. Este singura planeta, care are grupuri de interese, care provoaca razboaie, fata de Planeta Sill, care nu are teritoriul împartit în tari si nu au moneda, ca sistem de plata. Pe Planeta Sill, oamenii se ajuta între ei, fara sa fie platiti si fiecare produce si este specializat pentru a fi util societatii si lui Dumnezeu.
                Azi pacat nu exista decat pe Planeta Pamant, fata de Planeta Sill, ce este populata cu oameni, iar pe aceasta planeta nu exista pacat. Pamantenii au înteles ca le este mai usor, sa traiasca în pacat fara Dumnezeu, caci astfel nu obtin nimic si plata si-o ia fiecare, exact pe masura faptelor sale. Dar faptele pamantenilor raman, încremenite în timp, ca într-un zid.
                Azi pamantenii nici nu realizeaza, cu cine vor sa vorbeasca, nu stiu, daca vor sa traiasca, daca vor sa aiba viata. Cand Dumnezeu a creat oamenii, pe Planeta Pamant acestia puteau descifra graiul naturii, iar istoria oricarei fapte este scrisa în timp si nimic nu se pierde. Istoria ramane scrisa. Dar adevarata istorie a omenirii, s-a pierdut din cauza falsei istorii, ce a fost schimbata, cu un anumit sens si profit pentru cei ce au schimbat-o.
                Filozofii materialisti au negat existenta lui Dumnezeu. stiinta a fost folosita de acesti filozofi materialisti ca o arma cu doua taisuri, unii o folosesc în favoarea lui Dumnezeu si altii nu . Toti care au negat existenta lui Dumnezeu, au ajuns la concluzii fara perspective si fara sens.
                Cuvantul lui Dumnezeu este mult mai greu de înteles. Sa poti întelege Adevarul, Cuvantul si Iubirea, Tatalui, Fiului si Sfantului Duh pentru cei ce locuiesc pe Planeta Pamant, trebuie sa ai corpul de lumina luminos; toti aceea ce au corpul material-omenesc, frumos sau urat si nu straluceste corpul de lumina, nu pot întelege Cuvantul Luminii Divine.
                Revelatiile Divine ne arata ca Dumnezeu ne calauzeste si ne ajuta sa gasim binele si sa-l realizam. Dorinta Tatalui Ceresc este ca fiecare pamantean, sa fie un fiu al Tatalui Ceresc si nu un ratat care sa faca numai ce este planificat pentru el; iar oamenii sa fie asa cum doreste Dumnezeu, ei ar trebui mai întai sa-si rezolve conflictele religioase, politice, ideologice, morale si economice.
                Conflictele izbucnesc pe Pamant din egoismul, rautatea, dorintele noastre de a fi cineva si a avea tot mai mult. Numai dupa ce se vor rezolva conflictele din inima si gandirea umana se va putea intra în ,,Împaratia Pacii”, a armoniei. Conflictele ideologico-religioase, care s-au manifestat atat de dramatic pe parcursul vietii pe Pamant au fost create din egoismul liderilor lor. Aceste conflicte au aparut datorita faptului ca oamenii nu sunt puri si nici destul de evoluati.
                Dumnezeu a dorit prin bunatatea Sa, sa ne arate Adevarurile care au fost ascunse înainte iar prin profetii si viziuni ele au fost dezvaluite. Aceste Adevaruri vor ajunge la oamenii care au acces la cunoasterea adevarurilor; Adevarurile nu sunt accesibile tuturor locuitorii Pamantului.
                Nu toti oamenii au capacitatea de a percepe si crede în Adevarurile Religioase; astfel, unii cred mai mult si percep Adevarurile Divine, iar altii sunt ateisti. Pentru ca oamenii sa creada, ei trebuie sa fie ghidati, orientati. Ca ei sa creada este nevoie de revelatie divina autentica. Oamenii de cele mai multe ori gresesc; ei trebuie sa înteleaga ca Dumnezeu este deasupra omului, si oamenii nu vor fi niciodata egali cu Dumnezeu. Dumnezeu a facut revelatii divine, ca omul sa se apropie de El, sa-si faca o imagine despre Dumnezeu. Aceasta imagine este foarte necesara omului, fara de care omul ar fi derutat pierdut.
                Civilizatia de azi, nu este nici educativa si nici morala. Astazi pe Pamant lumea moderna trece printr-o criza generata de progresul tehnico-stiintific. În tara noastra, sunt si atei, indivizi fara nici un fel de credinta. Ateii sunt în toate paturile sociale, indiferent de religia în care au fost botezati ei; si din crestini au provenit atei si pe acestia este suparat Tatal Ceresc si Fiul Sau.
                Acestia au dat frau liber imaginatiei de neînteles nu stiu ce vor de la viata. Ei nu doresc mantuirea si curatirea de pacate. Ateul este omul Satanei, si el nu va ajunge niciodata în Rai, si în Împaratia Cerurilor. Ateii cred ca Raiul si Iadul sunt pe Pamant iar cine a murit mort este. Ei sunt primii care cauta sa convinga si pe altii sa traiasca liber si neîncatusati, fara rugaciune, fara biserica si facand marturisire diavoleasca. Ei nu se întreaba unde vor ajunge, daca îsi vor pierde sufletul la moartea corpului material.
                Sufletele nu pot fi rascumparate, cu nici o bogatie pamanteasca. Sufletul cinstit si curat este sufletul unui om drept cinstit si a celui ce se pocaieste si face mari eforturi cu el însusi pentru a se înalta spiritual. Pe langa sufletul cinstit exista si sufletul pierdut. Sufletul pierdut se gaseste la omul ce este indiferent la credinta, care nu vrea sa faca nimic pentru fratele lui si pentru aproapele lui. Acest suflet pierdut este interesat de bautura, fumat curvit înjurat de toate faptele rele si murdare. Mai sunt si sufletele vandute. Acestea sunt sufletele care au facut angajament scris cu spiritele malefice numiti diavoli. Acestea se închina Satanei sau oamenilor, animalelor, plantelor. Unii pamanteni îsi vand sufletul pentru anumite favoruri; ca sa poata reveni la normal, acesti pamanteni trebuie sa aiba o vointa de fier.
                Pe Terra sunt manifestari ale structurii energetice si acestea au fost de-a lungul timpului.
                Acum 6000 de ani a fost o manifestare a structurii energetice a Terrei în Egipt acum 4000 de ani în Teba, acum 2000 de ani în Galileea, iar în prezent este din nou o manifestare a structurii energetice a Terrei în zona Romaneasca.
                În curand Pamantul Romaniei va începe sa vibreze, acolo unde nu se asteapta nimeni. Sunt locuri care trebuie scoase la iveala, pentru a schimba mentalitatea oamenilor. În tara Romaneasca, ca asa este numita în Împaratia Cerurilor, Romania, sunt 4 centre de putere care emit radiatii între ele care vor forma benzi de radiatii infoenergetice din a caror intersectie rezulta o Cruce.
                Planeta Pamant nu este numai a oamenilor pamanteni, ci este si a unei lumi nevazute de ochiul pamantean, a unei puteri nevazute, care se afirma în toate formele de existenta.
                Cel ce conduce cele doua lumi este El, Cel vesnic, Cel nemuritor, ce este vesnic implicat în activitatile acestei lumi. Tatal Ceresc numit Dumnezeu a hotarat ca în tara Romaneasca numita Romania sa se înfaptuiasca Marea lucrare a noului Timp – Noul Ierusalism.
                Efectele Divine din tara noastra, se vor revarsa asa cum s-au revarsat apele, peste anumite locuri necurate si se vor extinde în timpul Razboiului Crestin Cernerea, pe tot Globul Pamantesc.
                Torentele de revarsare a Lumii Divine nu vor putea fi stavilite de nici un pamantean, dupa Terra. Planul Divin nu se va împiedica de pulberea de pacate din tara noastra, sau de pe întreg Pamantul.
                Înfaptuirea se va realiza, prin distrugerea raului de pe Planeta Pamant prin curatirea Pamantului.
                A treia confruntare a început din anul 1997, cand a început Razboiul Crestin Cernerea sau pentru cei care sunt mai putini familiarizati cu aceasta denumire, este Armaghedonul în viitoul apropiat.
                Ce este Armaghedomul?
                Pentru un jurnalist este un teren convenabil, care descrie o lupta titanica între toate cultele, chiar o lupta militara, sau de alta natura. Pentru altii este o ultima batalie decisiva care va avea loc în Nordul Israelului, între Rusia, China si alte natiuni participante.
                Pentru altii acest nume Armaghedon este al treilea razboi mondial; altii sunt siguri ca va fi un holocaust nuclear, devastator, în care realitatea va întrece orice scriere fantastica; manifestat prin razboi nuclear, teroristi, crima pe strada, incendii, inundatii, seceta, uragane, cutremure, si trezirea vulcanilor. Asadar ce este aceasta oroare finala pe care o va trai aceasta planeta?
                Asadar sa ne întoarecem la Biblie în care avem un raspuns : [Cartea Apocalipsei unde scrie : ,,acestea sunt spirite de demoni care fac minuni si merg la împaratii pamantului si ai întregii lumi, ca sa-i adune la batalia zilei aceleia mari a autotputernicului Dumnezeu, si i-au strans într-un loc numit în limba ebraica Armaghedon” (apoc.16, 14-16)].
                ,,Deci Armaghedonul din Biblie este o batalie, batalia finala din istoria lumii, caci este numita batalia zilei celei mari a Atotputernicul Dumnezeu”.
                Razboiul Crestin Cernerea este razboiul Fiului lui Dumnezeu, împreuna cu pamantenii si îngerii sai de o parte si cu Lucifer împreuna cu îngerii sai cazuti pe de alta parte.
                Din acest Razboi Crestin Cernerea va iesi învingator Fiul lui Dumnezeu împreuna cu Îngerii Sai, iar diavolul Satan împreuna cu îngerii lui cazuti si cei care au fost corupti vor raman la el la Iad, legati pentru 900 de ani. Ei în aceasta perioada nu vor mai iesi pe Pamant si Pamantul va fi curatat prin foc. Vor fi mai multe încercari pe Pamant dar nu vor supravietui decat cei care sunt credinciosi. Îngerul de Lumina Credinta si Coroana care raspunde de tot ce va fi în tara Romaneasca, va roaga sa lasati tot ce este material si în ultimul ceas sa va întoarceti la Dumnezeu, caci numai asa veti putea trai în viata vesnica la lumina, credinta, bine si adevar. Nimeni nu va putea sa plece cu bani, case, masini ci numai cu ceea ce are pe el. Dar pamanteanul nu poate ajunge la lumina decat prin credinta, prin ajutorarea aproapelui, prin faptele bune, care vor fi cantarite tot timpul vietii de pe Pamant.
                Pe pamantul tarii Romanesti exista un loc al întalnirii Îngerilor, un loc de unde se produce si se va produce realizarea dreptatii în aceasta tara. El este Sfinxul, iar muntele cu forma unui om este locul unde Dumnezeu a trimis Crucea Diamantelor, care este Crucea Fiului lui Dumnezeu. Aceasta Cruce nu este demult în tara Romaneasca, si ea va pleca, daca nu vor fi Romanii, cei care sa faca cele ce doreste Dumnezeu, si anume: Drumul Crucii, Biserica Credintei Crestine, Revista Credintei Crestine, si trilogia cartilor comunicate de Dumnezeu prin Îngerul de Lumina Credinta si Coroana.
                Îngerii, în perioada Razboiului Crestin Cernerea, nu vor avea mila, frica, ci vor executa întocmai dorintele lui Dumnezeu, si ale Fiului Sau, pe Pamant.
                Romani! Timpul este scurt Pamantul arde din cauza Iadului, unde ard corpurile din Iad si sunt foarte multe acum. Treziti-va, cat mai este timp. Nu va mai asteapta nimeni sa va întoarceti la credinta.
                Dumnezeu a fost destul de rabdator, cu voi cei ce nu ati auzit Cuvantul lui Dumnezeu, în curand veti auzi scrasnetul dintilor, tremurul trupului si nu veti avea mila de la nimeni, caci voi ati fost de partea lui Satan, cat ati trait.
                Deasupra pamantului Romaniei exista o regiune din spatiu care emite radiatie electromagnetica intensa, atat în spectrul care se vede, cat si în spatiul ce nu se vede cu ochiul pamantean, formand un nor fotonic de electroni, de mare densitate care fac, sa nu mai poata patrunde în spatiul respectiv lumina, ce da sanatate corpurilor pamantene.
                Astfel, moleculele corpurilor pamantene vor fi excitate, si acest fenomen va aduce cearta, boala, crima. Dupa 2012 si pana în 2046 va fi perioada cand corpul uman, va încerca, sa se aclimatizeze acestor radiatii cosmice putand trece astfel în epoca de lumina - epoca de aur. Aceia care se vor putea aclimatiza vor avea viata tranformata spectaculos nu vor mai tine seama de probleme, iar problemele vor disparea sau vor ramane în urma ca prin minune.
                Oamenii vor înainta în credinta si vor putea trai cu vibratia conform dimensiunii Planetei Sill, unde nu se mai tine seama de material. Este bine, ca pamantenii sa se concentreze asupra capacitatii de a iubi, si ierta indiferent daca traiesc, la tara sau la oras.
                Noi pamantenii trebuie sa realizam, ca iubirea este realitate si este o puternica forma de energie care va conduce pamantul mai rapid catre stabilitate. Acest lucru se poate înfaptui atunci cand suntem capabili sa iertam, nu vom mai fi afectati, si vom putea produce curenti de lumina ce vor lumina sufletul nostru.
                Din cauza diversiunii care pune accentul pe ura, violenta, suferinta.si nu pe iubire, ajutor si elevare se va pierde Lumina Divina si informatiile pozitive, care încurajeaza oamenii.
                Nimic nu este întamplator în Univers si totul face parte dintr-un Plan Divin. Timpul se contracta si corpul fizic începe sa se schimbe, cresc abilitatile intuitive si de vindecare; noii nascuti vor avea capacitate telepatica mult marita si vor disparea dupa 2046 toate bolile.
                A crescut activitatea vulcanica pe Terra si multi vulcani stinsi se vor reactiva în curand, chiar si în tara noastra; de asemenea, campul magnetic al Soarelui a crescut mult în ultima suta de ani cu 230% .
                În tara noastra coruptia stapaneste totul; Romania a ajuns o tara în ruina; se urmareste ca Romania sa fie anihilata ca tara, aici satanismul face ravagii urmand sa invadeze întreaga Planeta.
                Poporul Roman este singurul popor care a rezistat tuturor influentele din afara de-a lungul veacurilor. Este poporul care si-a înfaptuit unitatea de independenta, a rezistat comunismului, bolsevismului si atacurilor masonice.
                Poporul roman se trage din daci - un popor puternic, luptator, care a facut fata împreuna cu conducatorii sai viteji si puternici popoarelor navalitoare.
                Poporul Dac a fost un popor demn, care nu si-a divulgat secretele si bogatiile tarii, motiv pentru care, regele sau, Decebal s-a sinucis.
                Din aceasta cauza, spiritele malefice au lucrat în continuare si poporul roman a fost în permanenta în pericol navalind asupra lui barbarii.Romania din timpuri stravechi a fost o tara binecuvantata de Dumnezeu, a fost este si va fi o zona benefica, fapt ce l-a determinat pe Satan sa nu stea linistit si sa cucereasca aceasta zona, pentru el.
                Satan este cel care a uneltit si a facut ca tara noastra din cele mai vechi timpuri sa fie prada navalirii diverselor popoare ce doreau un teritoriu cu bogatiile acestei tari.
                Romania pe parcursul evoutiei sale a fost guvernata de un principiu si anume: libertate, fraternitate, egalitate, dreptate, fratie. Au fost oameni alesi de Divinitate, viteji, drepti si patrioti care au condus poporul roman de la Mircea cel Batran si pana la navalirea rusilor. Astfel Satan si-a dorit ca tara noastra Romania sa nu mai existe ca popor si dimensiune pe harta Europei; însa Divinitatea cu Fiul Sau au ajutat poporul roman. În cartea intitulata ,,Pasii lui Iisus, Îngerul mi-a aratat ca dintre toate tarile care au fost vizitate de Iisus împreuna cu Iudita - împrateasa Esenienilor, în Romania a stat cel mai mult timp, 777 de zile.
                La noi în Romania vor fi semne tot mai mari, întrucat lupta a început si va încheia destinul actual al Terrei, prefigurandu-i-se un alt destin, mai nobil, acela de Planeta Sacra.
                Astazi sunt multi, care vor sa opreasca aceasta binecuvantare a Romaniei si prin diverse metode, doresc s-o mute în alta tara, sau chiar în tara lor.
                Romania va fi invadata de strainii, care cunosc acest fapt de la initiatii din tara lor. Dorinta Tatalui Ceresc de împlinire în Romania a Credintei Crestine, nu va putea fi oprita, de catre cei ce au fost creati de Tatal Ceresc.
                În Romania va fi bine, pace, liniste atunci cand toti locuitorii ei vor face bine, caci ceea ce dai, aceea primesti, si în acest sens trebuie sa creasca vibratiile în tara noastra. Asadar, toti locuitorii trebuie sa pastreze calea deschisa catre Dumnezeu, întrucat numai asa vor înceta relele întara noastra.
                Treziti-va Romani! ca atunci cand veti spune ca aveti totul, va fi ziua cand plecati si nu veti lua nimic cu voi., afara de corpul de lumina, care l-ati facut mai stralucitor sau mai întunecat în timpul întruparii acesteia.
                Dragi Romani! sa stiti ca Adevarul este întotdeauna de la Dumnezeu si tot ce vine de la Dumnezeu este iubire, întelepciune, binecuvantare.
                Marele Adevar al Apocalipsei se va lumina prin pasii celor ce sunt vii si vor sa se înalte.
                Romani! Fiti întelepti si întelegeti, ca Dumnezeu are un plan cu noi. Planul lui Dumnezeu este transmis prin Îngeri, tuturor popoarele de pe glob; haosul, nonvalorile si toata exploatarea lor trebuie sa dispara. Romani! reveniti cat mai repede la : libertate, onoare, armonie, întrucat poporul ales de Dumnezeu - poporul roman trebuie sa reprezinte Centrul de credinta si pe Glob sa fie un exemplu demn de urmat pentru toate celelalte popoare..
                Treziti-va Romani! A sosit vremea sa facem din tara noastra o adevarata tara, ca în Rai, Viata noastra sa fie viata, si nu amar, zbucium, truda si suferinta, ca noi sa nu mai strangem bani pentru cei care au secatuit tara.
                Prin trezirea tuturor, în tara noastra niciodata minciuna nu va fi adevar, iar noi oamenii trebuie sa fim oameni, nu lasi si iresponsabili, sa avem demnitate si sa nu mai tradam, pentru mancare.
                Dumnezeu doreste, ca viata noastra sa fie viata, si nu o ruina, iar ordinea sa fie în prim plan si nu haosul; sa nu mai acceptam, falsi conducatori, ci adevarati conducatori, iar credinta sa fie credinta, si nicidecum manipulare pentru conducerea unui cult.
                Nu mai admiteti sa fiti umbre ale altora, ci sa fiti adevarati Romani!
                Romani! Locul vostru este în tara voastra Romania unde sa fiti stapani, întrucat este tara aleasa de Dumnezeu; nu mai admiteti, sa fiti victime si servitori în tari straine pentru bani, nu mai fiti victimele celor ce conduc tara si au adus-o în sapa de lemn. Mergeti înainte si nu uitati, ca nimeni nu va va putea face nimic. Dumnezeu si Entitatile Divine va vor apara, întrucat în Planul Divin este prevazut sa fiti liberi. În tara voastra, sa fiti mandri de voi si de tara voastra Romania.
                Nu uitati Romani! Iubirea este pe primul loc, si noi locuitorii acestei tari, trebuie sa ne iubim ca fratii cei adevarati, sa ne respectam si sa ne pretuim asa cum ne pretuieste Dumnezeu. A sosit timpul, sa traim în armonie, în pace, în demnitate si sa facem din tara noastra, o tara care sa straluceasca, asa cum straluceste Soarele, ce ne lumineaza si ne încalzeste.
                Trebuie sa retineti ca în Romania dupa acest an se vor produce miracole, greu de imaginat si urmare acestora în Romania, nu va mai fi haos coruptie si ea va fi curatata, purificata, conform poruncii lui Dumnezeu. Dumnezeu a ales poporul roman pentru credinta romanilor din generatiile stravechi, umilinta romanilor, sacrificiul romanilor, rabdarea romanilor si întelepciunea lor.
                În curand va aparea Credinta Crestina care va îndeplini rolul de lider politic nesubordonat nimanui dupa Planeta Pamant ci numai Divinitatii. De aceea Dumnezeu a hotarat sa faca ordine si curatenie în Romania, din toate punctele de vedere si tot prin porunca lui Dumnezeu se va instaura adevarul la el acasa, adica în Romania, si toti locuitorii Romaniei vor avea numai virtuti ca: moralitate, responsabilitate si integritate. Prin aceste virtuti noi Romanii trebuie sa ne coordonam viata, si sa avem principii de etica, morala, responsabilitate, integritate, demnitate si onoare.
                Romani aflati! Ca nu exista împotrivire Planului lui Dumnezeu indiferent cine sunteti voi, ce pregatire pamanteana aveti, ce functie aveti, ce avere aveti si cata scoala aveti, nu veti putea face nimic, în fata lui Dumnezeu. Ganditi-va ca sunteti praf si pulbere, si în primul rand voi sunteti creati si nu voi creati.
                Prin Razboiul Crestin Cernerea, Dumnezeu doreste ca noi poporul lui Dumnezeu, Creatia Lui sa nu mai suferim, sa ne zbatem ca sa supravietuim, de la o zi la alta, asa ca nu trebuie sa mai stam, ci sa acceptam, sa alegem adevarul, din toate punctele de vedere, în tara noastra, ca sa putem trai în armonie, demnitate, onoare si întelepciune, asa cum este voia lui Dumnezeu, pentru toti romanii.
                Romani!Nu mai batjocoriti mesagerii Divinitatii, caci ei nu fac nimic altceva decat spun, ce li se spune, ca voi pamantenii, sa aflati Adevarul, prin putinii mesageri ai Divinitatii. Întelegeti ca în fata Planului Divin, nu veti putea sta, nu veti putea fi obtacole, si totul va fi asa cum a hotarat Dumnezeu.
                În Razboiul Crestin Cernerea, actul de Justitie Divina va avea loc, cu toti pamantenii indiferent de optiunea lor, Justitia Divina va elimina haosul, si va instaura armonia, în Romania.
                Eu pamanteana Georgeta Florea, care am trecut transele divine, am misiunea de a duce Cuvantul lui Dumnezeu în aceste timpuri printre semenii mei, prin scrierea unor carti sub dicteu automat al Entitatii sale Îngerul de Lumina Credinta si Coroana, carti care contin un mesaj cristic fundamental privind mantuirea sufletelor crestine; tiparirea acestora si transmiterea lor credinciosilor.
                De asemenea, am misiunea de a transmite cele 4 dorinte ale lui Dumnezeu, care trebuiesc înfaptuite în Romania de catre credinciosii sai, pentru ca tara noastra binecuvantata si aleasa de Creator sa devina Centrul Credintei Crestine pe Glob iar Bucurestiul – Noul Ierusalim si anume:
                              - primul pas îl constituie editarea cartii ,,Viata Vesnica a Îngerului Mihai” în numar suficient de exemplare încat sa se gaseasca în fiecare casa ca si Icoana la care se închina credinciosii fiecarui cult. Banii rezultati din comercializarea acestei carti vor fi utilizati la repararea unor biserici si monumente istorice din satele unde locuiesc numai batrani.
                              - Al doilea pas îl constituie înfiintarea Revistei Credintei Crestine, care sa contina Adevaruri din toate domeniile de activitate (credinta, politica, persoane, particulare, retete naturiste, retete de bucatarie etc.)
                              - Al treilea pas îl constituie Drumul Crucii reprezentat printr-o Cruce de o anumita dimensiune construita din lemn de dud, salcam sau stejar care va contine Trinitatea reprezentata printr-un triunghi, Crucea va fi purtata de un sobor de preoti din cultul ortodox prin toate localitatile (orasele si satele) Romaniei alaturi de credinciosii din locurile respective, care o vor purta si ei pe umar cel putin 33 de pasi dupa care Crucea poate merge si în alte tari ca apoi sa revina în Romania si sa fie depusa în Biserica Credintei Crestine ce se va construi.
                              - Al patrulea pas îl reprezinta construirea Bisericii Credintei Crestine dupa modelul Bisericii Sfantul Gheorghe de la Ierusalim, în care vor sluji 3 culte (ortotox, catolic si armean).
                În edificarea acestei marete opere de înaltare spirituala a poporului roman - popor ales de Dumnezeu, si înfaptuirea pe pamantul Romaniei conform Planului Divin, va rog sa va implicati alaturi de mine prin diferite modalitati astfel :
                a) comenzi privind achizitionarea setului de 21 de carti scrise de mine sub puterea inspirata de Duh la Editura Sf. Gheorghe, str. Minervei nr. 67, sector 1 Bucuresti, Oficiul postal 68 sau la telefon 0726475064;
                b) donatii, sponsorizari si munca voluntara, pentru realizarea celor 4 pasi mentionati mai sus.
                Informez credinciosii interesati ca pana în prezent am ridicat si sfintit prima troita din cele 17 prevazute în Planul Divin pentru Romania ,,Troita Credintei Crestine - Simbol al Dreptatii lui Dumnezeu”.
                Cu acest prilej, doresc sa adresez multumiri tuturor celor care s-au implicat alaturi de mine în realizarea ei prin urmatoarele modalitati : material, financiar, munca voluntara etc.
                Mentionez faptul ca neîndeplinirea celor 4 pasi prezentati mai sus va avea drept consecinta mutarea centrului Credintei Crestine în alta tara decat Romania cum a fost ea aleasa de Tatal Ceresc, iar romanii vor trece asemenea egiptenilor din vremea lui Moise prin cele mai mari urgii.
                În speranta ca cele relatate de mine mai sus vor fi percepute corect de semenii mei credinciosi închei urandu-va :
                Pace si iubire! Pace si lumina! Pace si adevar!
                Va prezint în continuare cateva imagini sugestive privind realizarea primei troite si anume ,,Troita Credintei Crestine - simbol al Dreptatii lui Dumnezeu”.

Copyright © 2006 Asociatia Filantropica Crestin Ortodoxa "Sfantul Gheorghe"

Webdesigner: andreea.adeline@yahoo.com