Comunicari ingeresti

prin

Georgeta Florea

Despre Ingerul de Credinta Lumina si Coroana
 

Ingerii sunt locuitori ai cerului, asa cum noi oamenii suntem locuitori ai pamantului. Unii dintre ei sunt Ingeri de Lumina, iar ceilalti sunt Ingeri de Lumina ce au avut corp materaial pe pamant.

In functie de rolul lor, ingerii se impart in diferite categorii:

Ingeri pazitori de oameni, Ingeri de bunatate, Ingeri de dreptate, Ingeri pazitori de vazduh, Ingeri protectori de animale, Ingeri protectori al pamantului si vegetatiei, etc.

Toti ingerii care au in sarcina lor de a conduce o tara, se afla sub indrumarea ordinelor, date de Ingerul de Lumina, Credinta si Coroana.

Fiecare tara mai are din porunca divina si un Serafim si un Heruvim.

Ingerul tine cartea vietii fiecarui om si ajuta pamanteanul credincios.

Ingerii sunt fiintele de lumina, care indeplinesc porunca divina si care fac dreptate pe pamant in Razboiul Crestin Cernerea; al III-lea razboi mondial, care se va intinde pana in anul 2046.

Tot acest Inger are puteri nelimitate, insa respectand de fiecare data programul divin.

Ingerul de Lumina, Credinta si Coroana controleaza atributiile tuturor ingerilor ce sunt desemnati pentru supravegherea, protectia, si ajutorarea unei tari.

Cu ajutorul lui se poate lua legatura cu lumea nevazuta din tot universul.

Ingerii sunt fiinte de lumina care nu se mai pot intrupa, iar greutatea lor nu se poate cantarii si nici inaltimea nu se poate masura, deoarece acestea nu sunt fixe.

Ingerii pot comunica cu Dumnezeu, cu Iisus, cu Serafimii, Heruvimii, cu spiritele, sufletele si pamantenii.

Ingerul de Lumina, Credinta si Coroana are o forta divina si pamanteana nelimitata. El poate sa neutralizeze sau sa amplifice forta gravitatiei, poate scoate un obiect de sub forta gravitatiei, oricat ar fi acesta de mare si de greu, si-l poate trimite acolo unde doreste Dumnezeu (exumplu: poate ridica blocuri intregi si sa le mute in alt loc).

Ingerii lucreaza pe cele doua brate ale timpului si spatiului cu cele mai mari puteri.

Acestea sunt doar cateva informatii pe care noi oamenii ar trebui sa le stim despre aceasta "lume" minunata si nemasurata a Ingerilor.

Copyright © 2006 Asociatia Filantropica Crestin Ortodoxa "Sfantul Gheorghe"

Webdesigner: andreea.adeline@yahoo.com