Comunicari ingeresti

prin

Georgeta Florea

Troita Credintei Crestine - Simbol al Dreptatii lui Dumnezeu

Despre Geogeta Florea
0

Introducere / Cum se castiga dreptul la o minune? / Lungul drum al sperantei catre adevar si credinta / Transe divine / Epilog

1- articol preluat de la autorii din josul paginii si modificat -

Dupa ce a cunoscut bogatia si prosperitatea, Georgeta Florea - astazi in varsta de 70 de ani (ramasa vaduva) - a hotarat sa vanda tot ce are si cu intreaga sa avere a renovat, aproape din temelii, biserica din satul natal, Amarastii de Sus, in judetul Dolj. Pentru aceasta impresionanta danie, Georgeta Florea a pierdut totul, dar a castigat o minune. Saraca lipita pamantului, pensionara a castigat in schimb bucuria fara de margini a credintei si este vizitata, periodic, de cel ce i s-a prezentat drept "Sfantul Inger de Lumina, Credinta si Coroana". Desi este constienta ca Biserica Ortodoxa Romana priveste cu mefienta asemenea dezvaluiri si le omologheaza, din punct de vedere dogmatic, foarte rar, Georgeta Florea sustine ca a calatorit in spatiu si in timp, fiind "rapita in duh", aidoma primilor crestini de odinioara... De cand a descoperit "Raiul Daniilor" si a privit "Harta Cereasca a Romaniei", pensionara stie ca nu este indusa in eroare de vreun duh impostor, pentru ca ea nu a facut niciodata, nimanui, nici un rau!

2
Cum se castiga dreptul la o minune?

Pe 22 februarie 1937 se nastea, intr-o familie de oameni saraci din Oltenia, cea care, acum, este de doua ori bunica. Abia in 1966 se stabileste in Bucuresti, in urma casatoriei cu Gheorghe Florea. Parintii si bunicii ei fusesera oameni extrem de credinciosi; cu toate acestea, tanara Georgeta Florea nu credea in Iisus Hristos, ci doar in Dumnezeu, Tatal Ceresc. In 1984, femeia se imbolnaveste de o maladie grava, considerata aproape incurabila. Coasta care ii lipsise din nastere (spre deosebire de biblica Eva) incepea sa-i creasca, in tarziul vietii, intr-un mod rebel, patrunzand, printre doua vertebre, in maduva coloanei vertebrale... Procesul era considerat ireversibil si urma sa sfarseasca prin paralizie si moarte! Dupa doi ani de chinuri, Georgeta Florea reuseste sa faca primul pelerinaj la Ierusalim, unde petrece Anul Nou impreuna cu o familie de romani. In timp ce viziteaza Locurile Sfinte se simte, pentru prima oara, uluita si coplesita. In biserica Sf. Gheorghe din Ierusalim imbratiseaza lespedea mormantului Mantuitorului si il implora, cu disperare, pe Cel in Care nu credea: "Doamne, daca existi, vindeca-ma sau ia-mi viata!". La trei zile dupa aceea, durerile Georgetei Florea au incetat cu desavarsire. Anul urmator, femeia face un nou pelerinaj, ajutata de aceeasi familie romaneasca. "Incepusem deja sa presimt, sa inteleg...". Cu ocazia celui de-al treilea pelerinaj, cand incepuse sa nu mai auda cu urechea dreapta, s-a frecat cu mir sfintit chiar deasupra mormantului lui Iisus si a inceput sa auda din nou! In 1989, chiar in zilele revoltei din Decembrie, a reusit sa vada cum lacrimeaza Icoana Maicii Domnului de la Ierusalim, desi stia ca putina lume are darul sa zareasca Prea Sfintele Lacrimi...

3
Lungul drum al sperantei catre adevar si credinta

Dupa sapte pelerinaje la Ierusalim, cea care nu devenise inca pensionara saraca de astazi incepea sa inteleaga rascolitoarea vorba a Sfantului Ioan Scararul - "Cel ce calatoreste in plansul neincetat". Dar schimbarea timpurilor in Romania a mai pus un prag de ispite femeii care nu isi incheiase drumul spinos. Impreuna cu sotul ei, Georgeta Florea a luat cu imprumut un milion de lei, de la banca, punand garantie tot ce avea in casa, inclusiv saltelele. Cu acesti bani, sotii au deschis o alimentara si o patiserie, in Crangasi. Femeia povesteste acum: "Ma stia tot cartierul, pentru ca dimineata, la noi, primii zece clienti care intrau in magazin primeau hrana in valoare de 500 lei gratuit, dar asta se intampla in 1991, cand banul avea alta putere de cumparare!". Prosperitatea, daca nu chiar bogatia, se instaleaza in casa familiei Florea, dar - pentru a-i dovedi desertaciunea acestei lumi - Dumnezeu il ia pe Gheorghe Florea de langa sotie, in 1992, mutandu-l la cele vesnice. Nici aceasta despartire nu a fost de ajuns pentru cea care se pregatea, fara sa stie, sa devina o slujitoare a Domnului. Un an mai tarziu, in 1993, cu toate ca era deja suficient de bogata, vaduva Georgeta Florea depune 7 milioane de lei la "Caritas", amagindu-se cu o consolare crestina, anume ca va dona toti banii obtinuti astfel pentru refacerea Manastirii Vacaresti... Drept urmare, bogata vaduva pierde toti banii! Abia atunci sosise momentul adevarului.

4
Transe divine

In perioada 1993-1994, Georgeta Florea vinde toate proprietatile pe care le mai avea (cu exceptia celor doua apartamente in care locuiesc, astazi, fiica sa divortata, impreuna cu cei doi copii, si pensionara insasi), dupa care se duce in satul natal si hotaraste, impreuna cu consiliul parohial, renovarea, aproape din temelii, a bisericii care poarta hramul "Sf. Apostoli Petru si Pavel". Lacasul este refacut de la tencuiala pana la acoperis, inclusiv lemnaria si zugraveala, plus scaune si covoare. Cand se termina lucrarea, la 10 februarie 1995, Georgeta Florea nu mai avea nici un ban. La aceeasi data, dar dupa un an, adica la 10 februarie 1996, are loc tarnosirea lacasului de cult. La intrarea in pronaos se afla chipurile zugravite ale sotilor Florea, alaturi de vechii ctitori. Vaduva a insistat sa fie pictat si sotul ei, deoarece muncisera impreuna pentru castigarea banilor donati pentru refacerea lacasului. Exact un an mai tarziu, cand Georgetei Florea incepusera sa nu-i mai ajunga veniturile pentru traiul zilnic, pe 10 februarie 1997, se deschid, pentru prima oara, cerurile... La ora patru dimineata, trezita din somn, femeia aude o voce care ii spune: "A venit timpul sa ti se judece pacatele si faptele bune!". Cea care - asa cum marturiseste si acum - nu-si inselase barbatul vreodata si nu furase nimic, nicicand, inchide ochii, speriata, dar descopera ca vede numai lumini... In acel moment, incepea prima transa divina a Georgetei Florea! "Ai castigat o minune!"

Timp de 4 zile si 3 nopti, consecutiv, nu a mai dormit, nu s-a dat jos din pat si a vorbit cu Dumnezeu. In aceasta perioada a avut viziunea intregii sale existente, pe care vocea divina i-a judecat-o, pas cu pas. Totul semana cu o "judecata particulara", ce se petrece in clipa mortii, asa cum au relatat nenumarate experiente contemporane. Dar Georgeta Florea "murea" pentru viata ei trecuta, ca sa invieze, iertata, la o noua existenta cotidiana! La incheierea acestei prime experiente incredibile, Dumnezeul nevazut, dar omniprezent, i-a soptit la urechea vindecata: "Ai castigat o minune!". Astfel de intalniri mistice au continuat de-a lungul intregului an, insa - de la un moment dat - si-a facut aparitia "Sfantul Inger de Lumina, Credinta si Coroana". Dialogurile puteau surveni la orice ora din zi si din noapte. Georgeta Florea era admonestata cu blandete si iubire, pe motiv ca nu a crezut de la bun inceput, sau era "rapita in Duh", ca Saul pe drumul Damascului, acum doua mii de ani. In aceste calatorii astrale (rastimp in care nu stia ce se petrece cu corpul ei), vaduvei i s-au dezvaluit secrete infricosatoare, ce nu-i sunt date oricarui muritor de rand. Astfel, a aflat ca, in 1997, a inceput pe pamant un razboi crestin nevazut, numit "Cernerea" si ca va dura circa 25 de ani. In aceasta perioada, oamenii vor fi supusi unor incercari si ispite, pentru a fi cernuti de Dumnezeu. Georgeta Florea a vazut doua site: pe cea dintai se aflau credinciosii, pe cea de a doua, ratacitii. Cei trecuti de ambele site erau prabusiti in iad. Femeia a mai putut contempla, uluita, un razboi planetar, in care jumatate din America va fi distrusa si o parte din Europa Occidentala. Ea a mai ajuns pana in "Raiul Daniilor", un fel de antecamera a Paradisului, unde se face Judecata sufletelor, dupa moarte, si unde fiecare fapta buna te poate salva de un pacat. O viziune impresionanta este si cea numita "Harta cereasca a Romaniei", in care Georgeta Florea a putut privi, coplesita, cum curgeau pietre pretioase pe Crisul Alb, ori se vedea o para de foc deasupra Maramuresului. I s-a spus ca Basarabia va avea granita cu Turcia, impreuna cu Romania, si ca la Intorsura Buzaului se afla ingropata o comoara de proportii  fabuloase, in vreme ce Bucurestiul va deveni "centrul credintei". Tot cu asemenea prilejuri, iesite din comun, vaduva a aflat ca toate zodiile sunt decalate cu 12 zile si, de aceea, calculele omenesti ar fi gresite! O singura data, pana azi, Georgeta a pus o intrebare: "De ce am fost aleasa eu?".

5
Epilog

Ghidul sau astral i-a confirmat ca are misiunea de a scrie, sub puterea inspirata de duh, cateva carti ce contin un mesaj cristic fundamental, privitor la mantuirea sufletelor crestine. Drept urmare, "Sfantul Inger de Lumina, Credinta si Coroana" a inceput sa-i dicteze femeii, aproape zilnic, cuvant cu cuvant. Astfel sub impulsul unui dicteu automat, Georgeta Florea a scris urmatoarele carti: “Viata vesnica a Ingerului Mihai”, “Viziuni si desfaceri de farmece”, “Puterea Ingerului si explicarea viselor”, “Pasii lui Iisus”, “Cheia adevarului”, “Zodiile si judecata preotilor”, “Apocalipsa”, “Evanghelia iubirii”, “Romania de maine”, “Convorbiri cu Ingerul Florea vol. I ”, “Obiceiuri Romanesti”, "Convorbiri cu Ingerul Florea vol. II" si "Planeta Luminii" .

Femeia a indeplinit si misiunea de a infiinta Asociatia Filantropica Crestin Ortodoxa "Sf. Gheorghe" (are  drept scop ajutorarea bisericilor si a monumentelor crestine romanesti) si o editura (“Editura Sfantul Gheorghe”), urmand sa infiinteze o tipografie si o revista "Credinta Crestina", pentru a publica tot ce i se comunica, dar a fost avertizata de calauza sa din ceruri ca, oricat de saraca ar fi, daca isi va insusi ultimul leu de pe urma acestor activitati, va fi aspru pedepsita!

Georgeta Florea si-a asumat toate aceste misiuni cu o ravna dusa pana la sacrificiu, desi - cel mai ades – nu i-au ajuns banii pentru mancare nici macar de pe o zi pe alta. Cum va reusi sa implineasca totul nu stie, dar este sigura ca Dumnezeul vesnic o va ajuta, asa cum s-a intamplat si pana acum. Pentru ca umila si anonima Cuvioasa Paraschiva din Bucurestiul acestui inceput de veac si mileniu a inteles ca dreptul la o minune se castiga o singura data in viata si se pastreaza cu infinite sacrificii...

MARIUS PETRESCU

Copyright © 2006 Asociatia Filantropica Crestin Ortodoxa "Sfantul Gheorghe"

Webdesigner: andreea.adeline@yahoo.com